LT / EN
Filosofija

Krafto alus yra pilnas sielos ir skonio. Ir tai nėra tuščias lozungas. Į vieną alaus butelį dėmesio ir kokybiškiausių ingredientų investuojama gerokai daugiau.

Gamyboje naudojami kokybiškiausi vokiški apyniai ir salyklas. Krafto alaus gamyboje niekada nenaudojami nesalykliniai miežiai. Ingredientų į alų dedama

gausiai ir netaupant, todėl „Krafto alaus“ skonis gerokai tirštesnis ir pilnesnis. Palyginkite paprastą „parduotuvinį“ alų su „Krafto alumi“ – skirtumas toks pats

kaip tarp geros močiutės sriubos ir dirbtinio sultinio iš pakelio. Gamyba – rankų darbo. Į vonias Butautų aludariai ingredientus pila savo rankomis, gausiomis

saujomis. Mielės gyvos. Jokio filtravimo. Principingai vengiama „High Gravity“ ir kitų nenatūralių alaus technologijų, išsiurbiančių iš alaus visą gyvybę,

natūralumą, skonį ir sielą. „Krafto alus“ yra gyvas alus su siela.

Šis gėrimas neskirtas „prisigėrimams“. Jis skirtas turintiems galvą, o ne norintiems ją pamesti. Krafto alus skirtas saikingam, ritualiniam, proginiam vartojimui.

Ritualo metu ragaujamas ne tik skonis, bet ir siela, įkūnyta paslaptinguose Jono Krafto nuotykiuose ir jų iliustracijose.